Back to Introduction
English    Deutsch    Nederlands    Русский    中文    日本    한국어    Māori

 ...ISOLEREN — DE SLEUTEL
 
                  TOT ENERGIEBESPARING ...
   
 Waar voor je geld
 Het Cornerstone systeem is qua prijs te vergelijken met andere, meer gebruikelijke, systemen. Daarbovenop komen de financiële besparingen die je maakt op je energierekening.
   
 Sterke muren
 Volgens de Nieuw-Zeelandse normen voor bouwveiligheid getest, presteert het Cornerstone ™ systeem zeer goed als het gaat om weerstand tegen aardbevingen en cyclonen (stormen van orkaankracht). Dit komt hoofdzakelijk door de manier waarop het staal van de gewapend betonnen balken en palen aan fundament en bovenkant verbonden is.
   
 Hoge r-waarde
 Het Cornerstone systeem behaald een r-waarde van 4,3 bij een muurdikte van 20 cm en loopt op tot 5,75 bij 25 cm. Dit garandeert het beste comfort binnenshuis.
   
 Sneller bouwen
 De grote panelen kunnen zo makkelijk worden samengevoegd, dat een groot wandoppervlak vrij snel gemaakt is.
   
 Milieuvriendelijk
 Tijdens fabricage en gebruik van polystyreen komen geen cfk’s vrij. Onafhankelijk onderzoek heeft de milieuvriendelijk voordelen van EPS t.o.v. andere materialen aangetoond.
   
 Brandveiligheid
 Opnieuw getest volgens Nieuw-Zeelandse normen, presteert het Cornerstone ™ systeem erg goed in geval van brand. Het gebouw behoudt haar structurele integriteit en de isolerende kwaliteiten van polystyreen vertragen het doorlaten van hitte door de muur. Als polystyreen eenmaal brandt ondanks de toegevoegde vlamvertrager, komen er geen gevaarlijke gassen vrij.
 Een bericht versturen   Het raam sluiten
 Diaserie   Het raam sluiten